Iris Rutte

Business Coach

Foto: Karijn Fotografie

Hi, ik ben Iris Rutte en ik help ondernemers met het ontwikkelen van een positieve en krachtige mindset. Zodat ze meer zelfvertrouwen, focus en, niet geheel onbelangrijk, meer winst krijgen.

Ik werk nu meer dan tien jaar als zelfstandig psycholoog en online marketeer. Met behulp van mijn psychologische achtergrond combineer ik het beste van twee werelden bij Psychologie voor Ondernemers; marketing en psychologie. Deze twee vallen in de praktijk vaak samen.

Mindset

Jij staat centraal in jouw bedrijf. Als het met jou niet lekker gaat of je mindset is niet optimaal, dan kan je de beste technieken krijgen om te groeien met je bedrijf, maar die zullen allemaal verloren gaan als je je niet eerst bezig houdt met jezelf en overtuigingen die je tegenhouden om meer succes te krijgen.

Marketing

Tijdens het aanpakken van je mindset heb je ook marketingtechnieken nodig. Want je producten of diensten verkopen zich niet vanzelf. Dus komen ook het kennen en toepassen van verkooptechnieken om de hoek kijken. Wat heb je nodig om online gevonden te worden? Hoe trek je de juiste klanten aan? Hoe verkoop je jouw product/dienst?

Mijn missie is dan ook: ambitieuze ondernemers helpen meer lef te ontwikkelen, meer zelfvertrouwen te krijgen en (marketing)kennis mee te geven zodat ze echt kunnen gaan groeien zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Met de juiste mindset en marketingkennis kan je namelijk als ondernemer op een eenvoudige manier meer winst behalen!

Verder zorg ik ervoor dat mijn kennis up-to-date is; elke dag lees ik uit een business boek, en ik volg meerdere cursussen per jaar op het gebied van online marketing en psychologie. Daarnaast probeer ik elke vier jaar een nieuwe WO opleiding af te ronden. Zoveel mogelijk kennis opdoen en mijn kennis weer doorgeven, dat is zeg maar echt mijn ding.

Weet dit: Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan het gratis verkenningsgesprek à 30 minuten aan via info@psychologievoorondernemers.nl.