Assertiviteitscursus

Cursus: Vergroot je assertiviteit

Start 21 oktober 2019

 

Wil jij ook zelfverzekerder worden?

Heb je moeite met het opkomen voor jezelf? Durf jij geen ‘nee’ te zeggen? Heb jij moeite om kritiek te krijgen of te geven? Heb jij last van je perfectionisme, wat vaak tot uitstelgedrag leidt? Moet jij veel van jezelf? Zorg jij graag voor anderen en vergeet je jezelf (ben je een echte pleaser)? Of heb je te weinig lef/zelfvertrouwen?

Als je één van deze thema’s herkent, is deze assertiviteitscursus precies wat voor jou!

assertiviteitscursus

Wil jij:

-Zelfverzekerder worden?
-Steviger in je schoen staan?
-Beter met kritiek kunnen omgaan?
-Minder piekeren?
-Makkelijker nee kunnen zeggen?
-Duidelijker aangeven wat je wil?
-Op de juiste manier voor jezelf leren opkomen?
-Kortom: zelfverzekerder en assertiever worden?!

Hoe werkt het?

De cursus start op maandag 21 oktober en duurt drie weken.

Na betaling ontvang je vanaf 21 oktober een link naar een beveiligde online leeromgeving. In deze leeromgeving zie je de eerste 2 modules  van week 1.

In week 2 krijg je toegang tot de modules 1 t/m 4. In week 3 krijg je toegang tot de modules 1 t/m 7. Na 3 weken heb je dus toegang tot alle modules. En krijg je inclusief de updates 3 maanden toegang tot alle lesstof. Dus genoeg tijd om de cursus te volgen en om af te maken.

Bonus: Schrijf je je in voor 18 oktober, dan krijg je er een telefonische coaching sessie à 60 minuten (t.w.v. €110,-) bij. Zo haal je echt alles uit deze cursus.

Met behulp van deze cursus Vergoot je Assertiviteit ontdek je in drie weken hoe je voor jezelf opkomt zonder dat je een ander nodeloos kwetst. Deze cursus kun je volledig online volgen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Waarbij je aan de hand van video’s en e-books ontdekt hoe je assertiever wordt. 

Inhoud van de cursus:

In deze module leer je de basis van assertiviteit. Hoe werkt het met jouw gedachten, gevoelens en gedrag? Je leert ook hoe je zelfvertrouwen opbouwt. We bespreken ook de meest voorkomende denkfouten.

In deze module zoom je verder in op jouw gedachten.

Oefening baart tenslotte kunst. In deze module ga je vooral leren hoe je positiever naar jezelf kan kijken en naar jouw situatie.

Hoe leer je minder te piekeren? Hoe zorg je voor ontspanning?

Kritische kijk naar je eigen normen en waarden. Welke regels hanteer je voor jezelf? Zijn die allemaal wel effectief? Moet jij niet teveel van jezelf? In deze module leer je hoe je van ‘moeten’ naar ‘willen’ kan gaan.

Heb jij last van perfectionisme? Moet je altijd alles goed doen? Mag jij van jezelf ook fouten maken? Leer in deze les hoe om te gaan met jouw perfectionisme.

We zijn nu op het punt aangekomen dat je voldoende kennis hebt op assertief vlak en we gaan verder met het uitwerken van vaardigheden. Hoe zeg je nee en hoe geef je op een duidelijke manier aan wat je wilt.

In deze module leer je hoe je feedback geeft en ontvangt. Ook leer je hoe je omgaat met conflicten.

Vrouw( 38)
Read More
Ik vond het een zeer interessante, leerzame cursus. Je leert jezelf nog beter kennen, om het probleem dat ik toch niet kon veranderen een plaatsje te geven (acceptatie) en ik heb geleerd op een andere manier naar zaken te kijken (bewustwording). Dit leerde ik vervolgens op een positieve manier te veranderen naar een voor mij prettige situatie.
Vrouw( 38)
Read More
De training kan eigenlijk voor iedereen van toepassing zijn. De informatie die Iris geeft, is duidelijk. Je krijgt opdrachten mee en vervolgens ook persoonlijke feedback waarmee je verder kunt.
Vrouw (59)
Read More
Deze training heeft zoveel met mij gedaan. Ik heb een veel beter zelfbeeld gekregen.
Previous
Next

Na het volgen van de cursus ‘Vergroot je Assertiviteit’:

  • Kun je eenvoudiger nee zeggen
  • Kan je verstandiger omgaan met kritiek
  • Kan je beter je grenzen aangeven
  • Kan je makkelijker je mening geven
  • Ken je technieken om piekeren de baas te worden

Wat krijg je bij deze assertiviteitscursus:

  • Drie weken lang 7 modules met hierin toegang naar waardevolle informatie via inspirerende video’s.
  • Minimaal 3 maanden toegang tot deze video’s.
  • Je krijgt verschillende werkboeken met daarin allerlei informatie en opdrachten.
  • Tijdelijke bonus: Eén keer een coachingsgesprek à 60 minuten via Skype/telefoon.
perfectie loslaten

In de training werk ik alleen met wetenschappelijke bewezen technieken vanuit de cognitieve therapie en de positieve psychologie.

Earlybird actie: als je de cursus bestelt voor 18 oktober 2019 betaal je tijdelijk €24,95, exclusief BTW. Normale prijs is €125,- exclusief BTW

Irisfotodezekereondernemer (1) (1)

Over Iris Rutte

Ongeveer negen jaar lang had ik een eigen praktijk als psycholoog en assertiviteitstrainer. Daarnaast hielp ik ondernemers met hun marketing. Inmiddels heb ik deze twee passies gecombineerd in het bedrijf Psychologie voor Ondernemers. De assertiviteitscursus is geschikt voor ondernemers of ondernemende personen die graag assertiever willen worden. De cursus is terug van weggeweest en heb ik in een nieuw jasje gestoken. Zodat het makkelijker wordt om nu echt voor jezelf op te komen!